Δήμος Ηρακλείου: Συμφώνησαν σε συνεργασία οι παρατάξεις Καλοκαιρινού και Σισαμάκη

Σε συνεργασία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δημοτικές παρατάξεις Καλοκαιρινού και Σισαμάκη στο δήμο Ηρακλείου, όπως ανακοίνωσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα. Σε κοινή ανακοίνωση των δύο παρατάξεων, η οποία δημοσιοποιήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και υπογράφεται από τους υποψήφιους Δημάρχους Αλέξη Καλοκαιρινό και Γιώργο Σισαμάκη αναφέρονται:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμπραξη Ευθύνης για το Δήμο Ηρακλείου

Ενώνουμε δυνάμεις για το Ηράκλειο που θέλουμε

Το «Δικαίωμα στην Πόλη» συναντιέται με το «Ηράκλειο για όλους». Δύο Δημοτικές Κινήσεις που έχουν τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους δημότες και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν το πάθος, την ορμή και τη γνώση ενός μεγάλου αριθμού συνδημοτών. Διαπιστώνοντας την αξιακή μας ταύτιση και τη δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης και σύνθεσης, συμπράττουμε  στον αγώνα για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Συμπράττουμε σε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο ενόψει των εκλογών αλλά και για ό,τι ακολουθήσει μετά από αυτές. 

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για το Ηράκλειο που ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Γιατί στις επόμενες εκλογές δεν θα αναμετρηθούν μόνο προτάσεις, αλλά και αξίες και μοντέλα διοίκησης. Δημιουργούμε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Με τη σύμπραξη των δημοκρατικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων η κοινή υποψηφιότητά μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. 

Μαζί θα κερδίσουμε και μαζί θα δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο Ηράκλειο. 

Συμπράττουμε για να αναδείξουμε την αυτοδιοικητική μας πρόταση και να την καταστήσουμε μέσα από τη δυναμική της,  αντικείμενο συζήτησης και διαβούλευσης. Στην προσπάθεια αυτή συμπορευόμαστε με Δημοτικές Κινήσεις και καλούμε κοινωνικές δυνάμεις με τις οποίες συμμεριζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας, τον Δήμο μας, το Ηράκλειο. Συνενώνουμε δυνάμεις για το αύριο του Δήμου μας σε κοινή προγραμματική βάση με υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου τον Αλέξη Καλοκαιρινό. 

Στις επόμενες μέρες ο προγραμματικός μας λόγος θα επιχειρήσει να αναδείξει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις βασικές παραμέτρους μιας πορείας που αξίζει ο Δήμος. Στην απόφασή μας αυτή μας καθοδήγησαν τα κοινά σημεία μας, όλα εκείνα που μπορούν να συμβάλλουν στη ένωση δυνάμεων, προτάσσοντας το Εμείς έναντι του Εγώ.

Η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο για όλους», όπως έπραξε από το 2019, με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι σε κάθε δημότισσα και σε κάθε δημότη δηλώνει έτοιμη να ενώσει δυνάμεις με το «Δικαίωμα στην Πόλη», με μοναδικό γνώμονα ένα Ηράκλειο στο οποίο αξίζεις να ζεις.

Μαζί προτάσσουμε λοιπόν το συμφέρον της Πόλης για ένα Ηράκλειο που θα διασφαλίζει το  Δικαίωμα :

  • Στον ελεύθερο δημόσιο χώρο
  • Στη καθαρή πόλη
  • Στην άνετη κίνηση
  • Στην αδιάκοπη και ποιοτική υδροδότηση
  • Στην εξυπηρέτηση χωρίς αποκλεισμούς
  • Στους πολιτιστικούς πόρους
  • Στην ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο
  • Στην επιχειρηματικότητα με κανόνες
  • Στην αξιοπρέπεια
  • Στην ουσιαστική συμμετοχή

Eνα Ηράκλειο που θα διασφαλίζει το Δικαίωμα σε όλους. Ένα Ηράκλειο για Όλους.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι Δημότες στις 8 Οκτωβρίου θα εμπιστευθούν τη γνώση ,το σχέδιο και την εμπειρία, ώστε μην επιτρέψουν να πάει ούτε μια μέρα χαμένη.

Δικαίωμα στην Πόλη!

Δικαίωμα για Όλους!

                                                            Ηράκλειο, 6/8/2023

Αλέξης Καλοκαιρινός                                                                   Γιώργος Σισαμάκης

Επικεφαλής του Συνδυασμού                                                   Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης

«Δικαίωμα στην Πόλη»                                                              «Ηράκλειο για Όλους»      

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου                                                            

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί